Summa sidvisningar

onsdag 25 april 2012

Pool?

Pool på landet? Eftersom vi har snart 4 barn och 3 stycken kommer vara under 3 år, så känns det som att vi bör satsa på det som är runt omkring oss och därigenom dra folk till oss i stället för att vi ska komma till dom. ;) Det har varit ett tjat om en pool på landet sen vi köpte det, men det har varit Nej, Nej och åter Nej... nu har Nej ändrats till JA!! och vi har börjat spana... det sjukaste av allt är att poolen ger oss en bättre ekonomi?! Hmm skumt va?? :) Ska berätta mer om våra idéer runt det ekonomiska om vi kommer framåt med tankarna.


tisdag 24 april 2012

Nyheter....

Såhär går det... jag fick fatt i mäklaren efter att jag skrivit ett lagomt surt mail. Alla tyckte det var för dyrt... ehh vad gjorde de på visningen? Paret som vi kallar dom, har inte knorrat om priset, de ska "prata i hop sig" vad nu det innebär... usch jag har inget tålamod alls!! Tydligen finns något annat par på tråden oxå... men det var ett lamt mottagande från Herr Mäklare. Gah!!!

Hur går försäljningen tro?

Nyfiken hur det går?

Mmm jag med!! Mäklaren har inte hört av sig... kan betyda bra eller dåliga nyheter, beroende på hur man ser det. ;) Bra, eftersom vi gärna bor kvar (om nån annan betalar ränta och utbyggnad) eller dåligt i och med att inget bud är lagt.

Hur som helst, så vill jag ha svar! Sämsta jag varit med om... jag gillar INTE att gå ovetandes om vad som händer. Uppdaterar när jag vet mer!!

Annars har vi tittat på pool från Folkpool i dag till landet, hoppas nu bara att saker och ting löser sig och att vi kan ha en sköööön sommar med poolbad och havsutsikt. :) Och massa små bebisar och tjatiga barn... hehehe.

måndag 23 april 2012

Lite tankar efter visningen... Enligt mäklaren var två par intresserade i söndags av de 6-7 par som var här. Efter kvällens visning ska han bara kontakta ett par. Jag förstår inte riktigt? Men men han vet väl vad han gör... Hmm vi börjar båda backa. Sälja eller inte sälja det är frågan. Kommer sakna huset något grymt, det är ju nu som vi vill ha det. Suck! Jaja, vi får se i morgon vad domen blir, om det stannar i vår ägo eller om det får en ny ägare som bara kan flytta in och njuta. Så har det inte riktigt varit för oss. Nåja, återkommer i morgon!

lördag 14 april 2012

Lite bilder från vårt hus...

Nu har fotografen varit här och huset är ute till försäljning, så här blev det till slut;





måndag 2 april 2012

Då var det till hälften bokat och bestämt...

... fotografering 10/4 och visning 22/4, så nu är det dags att sätta igång. Som vår mäklare skrev "Jobba på!" som en uppmaning. Jo tack, det ska vi allt göra.

Närmaste barriären är glaset som ska sitta i köket, det är tre (!) veckors leveranstid. Hur är det ens möjligt??

Det är bara att kavla upp och köra järnet!! :)