Summa sidvisningar

söndag 13 maj 2012

OBS! Varnar för ett negativt laddat inlägg...

Visning i dag.... katastrof!! Nu är jag vääääldigt less kan jag lova!! Så kom och köp, det är rea på mitt hus... grrrr.

Visning i morgon oxå, mäklaren lovade att ringa det enda par som kanske var intresserade och höra om de skulle komma på omvisning. Gaaaaaaahh. Jag har INGET tålamod för dessa saker, det kan jag lugnt lova.

I fredags ringde en mäklare på ett hus vi varit och tittat på och erbjöd en försäkring för dubbla boenden i tre månader. Alltså, NEJ! Det kommer nog ta mer än tre månader.... en evighet, hela livet kanske... tänk positivt... jotack, hormonell överdos, sjukskrivning och sen föräldrapenning... 2 hus och 4 barn. Mmmm jag är tacksam för allt, men nu får det vara nog på försäljningsfronten. Mäklaren får börja jobba helt enkelt!! NU!!!

fredag 11 maj 2012

Klart

Efter klippning, ser den ut såhär...



Självklart är den lite tagen efter att varit så långhårig sååå länge, men jag tror den kommer trivas i snagg och dessutom vara representabel på söndag. :)

Jag har beställt frisör till...

Nu håller gräsmattan på att friseras inför helgens visning... funkar inte det, så näää då ger jag upp!!

Såhär ser den ut innan...


Som en äng alltså... Jag hade bokat trädgårdsskötsel inför förra visningen, vilket visade sig bli en fruktansvärd flopp!! De hade förstört allt precis innan visningen, men jag orkar inte skriva om det nu. Vi har fått dumpat priset 325000 kr inför denna visning tack vare missödet. Bläää... Men anlita ALDRIG Up and Beyond i Stockholmsområdet! Varnar!!

onsdag 9 maj 2012

Tyst som i graven

Inte ett ljud från mäklaren idag... inget jag förväntat mig heller i och för sig.

Ja, du kanske inte visste att jag hade visning i går? Jovisst, 3,5 härliga timmar på McD. Det var ett ungt par med sina föräldrar (hur unga egentligen??) som tittade. Sen kom de fram till att de skulle fundera, jahapp... fundera på ni bara, snart tar jag tillbaka mitt hus och bygger härifrån i stället. Grrr....

Jag ska ta mig i kragen och fota lite. Har ännu ingen bra kamera, fyller dock år 24/5 så förväntar mig att jag får det jag vill ha, hehe. Jag fyller nämligen halvjämnt! :) 

tisdag 8 maj 2012

Ny strategi

Nya tag när det gäller försäljningen. Ny strategi... Få se hur det går. :)

En positiv sak med denna traggliga (minst sagt) försäljning, är att mitt hem är skinande rent nästan varje dag. Det är bara gräsmattan som ser bedrövlig ut!! Hoppas den är fixad innan helgens visning.

Blire inge då, då får det vara!! Otålig är mitt mellannamn. ;)